Arne Slot wil Feyenoord nog meer pijn doen met hereniging met publiekslieveling bij Liverpool | OneFootball

Arne Slot wil Feyenoord nog meer pijn doen met hereniging met publiekslieveling bij Liverpool | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·25 September 2024

Arne Slot wil Feyenoord nog meer pijn doen met hereniging met publiekslieveling bij Liverpool

Article image:Arne Slot wil Feyenoord nog meer pijn doen met hereniging met publiekslieveling bij Liverpool
Article image:Arne Slot wil Feyenoord nog meer pijn doen met hereniging met publiekslieveling bij Liverpool

© IMAGO

Quinten Timber heeft zichzelf in de kijker gespeeld van Liverpool, meldt transfermarkt-expert Rudy Galetti namens TeamTalk. De middenvelder is bezig aan een sterk seizoen bij Feyenoord en kan de club zodoende in de winterstop nog verlaten. Timber beschikt bij Feyenoord nog over een contract tot medio 2026 en is sinds het vertrek van Lutsharel Geertruida aanvoerder van de club.


OneFootball Videos


Liverpool is vastberaden om hun middenveld te versterken en heeft zijn zinnen gezet op Feyenoord-middenvelder Timber. Na een mislukte poging om Martin Zubimendi van Real Sociedad te halen, richt Arne Slot zijn blik op Timber, die tijdens zijn tijd bij Feyenoord een belangrijke speler voor hem was.

Timber's veelzijdigheid in verschillende rollen maakt hem een aantrekkelijke optie voor Liverpool. Hoewel eerdere gesprekken niet tot een akkoord hebben geleid, is de interesse nog steeds groot. De Feyenoorder werkte de afgelopen jaren nauw samen met Slot in De Kuip en maakte een stormachtige ontwikkeling door onder de oefenmeester. Waar Timber in zijn eerste jaar moeite had met het niveau, was de middenvelder afgelopen seizoen van onschatbare waarde in Rotterdam.

De ontwikkeling van Timber is Slot absoluut niet vergeten. De oefenmeester wil de 23-jarige middenvelder uit Utrecht maar al te graag naar Liverpool halen, maar weet ook dat Feyenoord liever niet meewerkt aan een vertrek van Timber. De spelverdeler beschikt op dit moment over een Estimated Transfer Value van 14,5 miljoen euro en werd door Feyenoord in 2022 voor 7,4 miljoen euro opgepikt bij FC Utrecht. Met nog minder dan twee jaar op zijn contract, hoopt Liverpool dat Feyenoord zijn standpunt zal versoepelen en mee zal werken aan een vertrek.

Hoewel een zomertransfer waarschijnlijker lijkt, is het niet uitgesloten dat Liverpool al in januari een poging onderneemt om Timber binnen te halen. De club wil echter geen biedingsoorlog aangaan, aangezien er ook interesse van andere clubs is. Ondertussen overweegt Liverpool ook de mogelijkheid om de Braziliaanse winger Rodrygo van Real Madrid te contracteren, nu de Spaanse club de selectie wil verdunnen. Liverpool kijkt daarnaast naar contractverlenging voor Luis Diaz, ondanks geruchten over interesse van Manchester City en Barcelona.

View publisher imprint