Enorme ergernis bij AZ-PSV: 'Grootste galbak ooit op de Nederlandse velden' | OneFootball

Enorme ergernis bij AZ-PSV: 'Grootste galbak ooit op de Nederlandse velden' | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·19 October 2024

Enorme ergernis bij AZ-PSV: 'Grootste galbak ooit op de Nederlandse velden'

Article image:Enorme ergernis bij AZ-PSV: 'Grootste galbak ooit op de Nederlandse velden'

Veel kijkers van de Eredivisietopper tussen AZ en PSV ergeren zich kapot aan Noa Lang. De aanvaller tekende na dik twintig minuten voor de 0-2 in het voordeel van de Eindhovenaren, maar vond het nodig dat luister bij te zetten met een provocerend handgebaar. Op sociale media regent het kritiek.

Halverwege de eerste helft werd een lage voorzet van Guus Til weggetikt door keeper Rome-Jayden Owusu-Oduro, waarna de bal voor de voeten van Lang belandde. Die wist, via het been van verdediger Seiya Maikuma, te scoren. Hij zorgde voor de 0-2, nadat Luuk de Jong in de vijftiende minuut al voor de 0-1 had gezorgd. Lang vierde zijn treffer met een 'praatgebaar', maar werd op het veld direct al gecorrigeerd door ploeggenoot Luuk de Jong.


OneFootball Videos


Bij veel kijkers was het kwaad echter alweer geschied, blijkt uit een rondgang op X. "Noa Lang is echt de grootste galbak die ooit op de Nederlandse velden gelopen heeft, wat een irritante gozer man", schrijft een kijker. "Zo'n kerel als die noa lang met het expres provoceren en de gebaartjes, die wil je toch in geen enkele bedrijfstak als collega hebben. Wat een naar figuur", fulmineert een andere twitteraar.

View publisher imprint