Mike Verweij confronteert Davy Klaassen: 'Feyenoord kan het wel, zaterdag bij Go Ahead' | OneFootball

Mike Verweij confronteert Davy Klaassen: 'Feyenoord kan het wel, zaterdag bij Go Ahead' | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·20 October 2024

Mike Verweij confronteert Davy Klaassen: 'Feyenoord kan het wel, zaterdag bij Go Ahead'

Article image:Mike Verweij confronteert Davy Klaassen: 'Feyenoord kan het wel, zaterdag bij Go Ahead'

Mike Verweij heeft Davy Klaassen zondagmiddag op de persconferentie geconfronteerd met het feit dat de Amsterdammers uitduels in de competitie op moeizame wijze winnen. De journalist vergelijkt Ajax vervolgens met Feyenoord, dat volgens hem wel makkelijker het verschil kan maken in uitwedstrijden.

Verweij noemt op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Ajax (3-4) een paar tegenstanders waar Ajax het dit seizoen in uitwedstrijden moeilijk tegen had: "Jullie hebben nu uit tegen NAC (2-1 verlies), Go Ahead (1-1), RKC (0-2 winst) en Heracles (3-4 winst) gespeeld. Wat geeft jou nou het vertrouwen dat jullie uitwedstrijden makkelijker gaan winnen?" vraagt Verweij aan de middenvelder van Ajax, die even bedenktijd nodig heeft.


OneFootball Videos


"Je kan niet elke wedstrijd met 5-0 winnen. Je bent aan het bouwen en je moet eerst de fundering leggen. Tuurlijk, elke wedstrijd wil je 5-0 winnen," zegt Klaassen, waarna Verweij de Amsterdammers vergelijkt met aartsrivaal Feyenoord: "Maar Feyenoord kan het wel, gisteren bij Go Ahead Eagles," doelt de journalist van De Telegraaf op de overtuigende 1-5 zege van de Rotterdammers. "Ja, maar volgens mij staan wij wel voor hen, dus," doelt Klaassen op de ranglijst. Ajax (derde) staat - met een wedstrijd minder gespeeld - op evenveel punten als Feyenoord (vierde).

View publisher imprint