Priske tevreden: "Dat maakt de overwinning erg goed" | OneFootball

Priske tevreden: "Dat maakt de overwinning erg goed" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·27 October 2024

Priske tevreden: "Dat maakt de overwinning erg goed"

Article image:Priske tevreden: "Dat maakt de overwinning erg goed"

Feyenoord heeft wederom de drie punten gepakt. Het spel was misschien niet zo goed als afgelopen woensdag tegen SL Benfica, maar tegen de nummer twee van de Eredivisie was een resultaat het belangrijkste. Doelpunten van Quinten Timber en Julián Carranza hebben de wedstrijd beslist.

"Hij is oké, maar heeft veel pijn aan de enkel", begint Brian Priske direct na afloop met een update over zijn aanvoerder. "Hij heeft hem verdraaid in zijn laatste duel. Hopelijk is het niet te serieus, maar we moeten uiteraard de reactie van morgen afwachten. Je bent altijd een beetje nerveus als spelers uitvallen, maar dat hoort ook bij voetbal. Ik hoop dat het niet te erg is."


OneFootball Videos


Verder was het voor Feyenoord een goede middag. "Er waren veel positieve dingen. We domineerden de wedstrijd na een grote Champions League-avond. Ik ben heel trots op de spelers hoe ze er mee om zijn gegaan en mentaliteit hebben getoond. 12:15 uur is niet makkelijk en echt zwaar. We konden niet hier verblijven vannacht en moesten vanmorgen vanuit Rotterdam rijden. Dat maakt de overwinning voor mij erg goed. Mooie doelpunten en een cleansheet."

Julián Carranza

Priske is tevreden met de prestaties van de Argentijn. "Ik ben blij voor hem. Hij heeft het verdiend en werkt heel hard de afgelopen maanden. Hij had wat moeite om zijn kans te krijgen, maar ging er professioneel mee om. Ik ben blij dat hij deze goal heeft gemaakt. Met Ueda die uitvalt, is het belangrijk dat er nog een spits staat en hoe hij voor het team heeft gewerkt in het drukzetten en de duels, was heel erg goed."

Givairo Read

Voorafgaand aan de wedstrijd zei Priske nog dat de ervaring van Read mogelijk een uitdaging kon vormen, maar daar was niets van te merken. "Hij deed het erg heel goed. Ik had geen twijfel om hem te laten starten, want ik geloof echt in hem. Als iemand uitvalt moet de volgende er altijd staan. Hij is een jonge speler met veel potentie. Vorig jaar kon je hem al een beetje zien, maar hij heeft snelheid en kracht in zijn defensieve spel."

De Klassieker

Aanstaande woensdag staat de volgende wedstrijd op het programma. "John de Wolf heeft er veel over gesproken, dus ik denk dat we er allemaal naar uitkijken. Uiteindelijk moeten we het benaderen als een normale wedstrijd en bepaalde emoties die in De Kuip zijn wegnemen. Zoals vandaag moeten we de juiste mentaliteit tonen, maar uiteraard is het een gigantische wedstrijd in Europa. Ik kijk er erg naar uit, maar de focus ligt op hoe we Ajax kunnen verslaan."

View publisher imprint