Trauner terug bij Oostenrijk; Zerrouki en Hadj-Moussa vliegen naar Afrika | OneFootball

Trauner terug bij Oostenrijk; Zerrouki en Hadj-Moussa vliegen naar Afrika | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·4 October 2024

Trauner terug bij Oostenrijk; Zerrouki en Hadj-Moussa vliegen naar Afrika

Article image:Trauner terug bij Oostenrijk; Zerrouki en Hadj-Moussa vliegen naar Afrika

De interlandperiode staat weer voor de deur. Feyenoord speelt aankomend weekend nog tegen FC Twente en daarna vliegen de diverse internationals weer de wereld over. Ook Gernot Trauner, Ramiz Zerrouki en Anis Hadj-Moussa hebben een oproep ontvangen en behoren tot de definitieve selecties.

Trauner keert, nadat hij geblesseerd was geraakt op het EK in Duitsland, weer terug in de nationale selectie van Oostenrijk. De ervaren verdediger van Feyenoord moest de vorige interlandperiode aan zich voorbij laten gaan, maar is nu weer opgeroepen door bondscoach Ralf Rangnick.


OneFootball Videos


Oostenrijk speelt twee duels voor de Nations League. Donderdag 10 oktober is Kazachstan de tegenstander. Zondag 13 oktober volgt er een thuiswedstrijd tegen Noorwegen. Beide duels beginnen om 20:45 uur. Naast Trauner zijn er nog 24 spelers opgeroepen voor de twee interlandwedstrijden.

Ramiz Zerrouki en Anis Hadj-Moussa gaan zich de komende interlandperiode melden in Afrika. De bondscoach van het Algerijns elftal heeft de twee Feyenoorders opgeroepen voor twee kwalificatiewedstrijden van de Africa Cup. Zowel op donderdag 10 oktober als op maandag 14 oktober wordt er gespeeld tegen Togo.

View publisher imprint