Wat vind jij van het nieuwe derde tenue van Feyenoord? (poll) | OneFootball

Wat vind jij van het nieuwe derde tenue van Feyenoord? (poll) | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·17 September 2024

Wat vind jij van het nieuwe derde tenue van Feyenoord? (poll)

Article image:Wat vind jij van het nieuwe derde tenue van Feyenoord? (poll)

Feyenoord heeft dinsdagavond het langverwachte derde tenue gelanceerd. De Rotterdammers hebben zich laten inspireren door het uitshirt dat door velen als een van de mooiste uit de clubhistorie wordt gezien. Het groen-witte tenue voor het seizoen 2024-25 valt volgens de eerste online reacties in de smaak bij Het Legioen.

Feyenoord heeft er dit keer ook voor gekozen om het logo niet mee te kleuren. Hiermee gaat een wens van een deel van de supporters in vervulling. Het logo is geborduurd en in rood-wit zichtbaar op de borst. Daarnaast is onderaan de tekst 'Sterker door Strijd' te lezen en staat in de nek het oprichtingsjaar van Feyenoord.


OneFootball Videos


Het uitshirt van 2003-2004 werd in 2020 officieel verkozen tot het mooiste uitshirt in de clubgeschiedenis. Spelers als Dirk Kuyt en Thomas Buffel droegen dit shirt met trots. Volgens de eerste reacties komen Castore, BANLIEUE en Feyenoord daar nu weer dichtbij. Hoe valt het nieuwe shirt in de smaak? Stem hieronder in de poll en laat je mening achter in de reacties.

''Te erg,'' is de eerste reactie in een promotievideo van Feyenoord. ''Dit ziet er mooi uit en roept wel heel veel herinneringen bij me op,'' laat Royston Drenthe weten. ''Dit is toch wat iedereen hoopte?'' vult een ander aan. ''Dat wordt drie punten per wedstrijd. Dit is echt Feyenoord en gaat zeker in de smaak vallen.'' Een andere Feyenoorder weet het zeker: ''Dit gaat een bestseller worden.''

View publisher imprint