🎥 Wat een seizoensstart! Youri Tielemans bezorgt Aston Villa de overwinning in de laatste minuten | OneFootball

Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·21 de septiembre de 2024

Imagen del artículo:🎥 Wat een seizoensstart! Youri Tielemans bezorgt Aston Villa de overwinning in de laatste minuten

Aston Villa heeft Wolverhampton met 3-1 verslagen. Een assist van Youri Tielemans twee minuten voor het einde van de reguliere speeltijd veranderde alles.

Amadou Onana en Youri Tielemans zijn in uitstekende vorm bij Aston Villa aan het begin van dit seizoen. Deze keer was het de laatstgenoemde die het verschil maakte, terwijl Onana kort na het uur gewisseld werd.

Tielemans neemt vast de corners en heeft al twee assists op zijn naam staan dit seizoen, zonder de pre-assists bij vrije trappen te vergeten. Deze keer was de Rode Duivel beslissend aan het einde van de wedstrijd, toen Villa gelijk stond (1-1) tegen Wolverhampton in de 87e minuut.

Youri Tielemans neemt zijn verantwoordelijkheid

Zijn corner leverde aanvankelijk niets op, maar de bal kwam bij hem terug en daar deed hij wel iets mee. Tielemans schilderde hem op het hoofd van Ezri Konsa, die het leer tegen de touwen werkte.

Unai Emery's troepen wonnen uiteindelijk met 3-1 en klimmen zo (voorlopig) naar de top van het klassement, samen met Liverpool en Manchester City. Aan de andere kant blijft Youri Tielemans steeds belangrijker worden in de ploeg.