'Juventus gaat rivalenstrijd aan met Inter om sterkhouder PSV' | OneFootball

'Juventus gaat rivalenstrijd aan met Inter om sterkhouder PSV' | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·26 octobre 2024

'Juventus gaat rivalenstrijd aan met Inter om sterkhouder PSV'

Image de l'article :'Juventus gaat rivalenstrijd aan met Inter om sterkhouder PSV'
Image de l'article :'Juventus gaat rivalenstrijd aan met Inter om sterkhouder PSV'

© IMAGO

PSV ziet de interesse in Olivier Boscagli toenemen na eerdere uitspraken over een naderend einde van de samenwerking. De 26-jarige verdediger beschikt over een aflopende verbintenis bij de Eindhovenaren en volgens Italiaanse media is naast Inter ook Juventus geïnteresseerd in diens komst. Eerder zag Boscagli een transfer naar Brighton & Hove Albion afketsen.


Vidéos OneFootball


Boscagli is dit seizoen 'gewoon' speler van PSV gebleven. Afgelopen zomer was er concrete belangstelling in de Franse stopper vanuit Brighton. Ondanks zijn wens om een overstap te maken, hield PSV vast aan een torenhoge vraagprijs om zo Boscagli binnenboord te houden. De Eindhovense club lijkt zich nu in de vingers te hebben gesneden, daar de mandekker geen trek heeft in een nieuw contract.

In de tussentijd neemt de belangstelling in Boscagli naar verluidt alleen maar. De linkspoot is een interessante optie gezien zijn kwaliteiten en het feit dat clubs vanaf januari al in gesprek mogen met de verdediger over een transfervrije overstap. Volgens de laatste berichtgeving uit Italië mikt Juventus nu ook op de overname van Boscagli, die eerder al werd gelinkt aan Inter.

Het is echter de vraag of Boscagli het zo ver laat komen. In gesprek met Hélène Hendriks op Ziggo Sport liet hij weten dat een eventuele wintertransfer ook realistisch is. "Zeker", antwoordde hij toen hem werd gevraagd of hij hiervoor openstond. "Normaal gesproken wordt dit mijn laatste seizoen. Daar moet ik me op voorbereiden. Verlengen was een optie afgelopen zomer, maar vandaag de dag niet, nee."

PSV hield Boscagli binnenboord met het oog op het prolongeren van de landstitel en het presteren in de Champions League. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, daar de Eindhovenaren fier aan kop gaan in de Eredivisie. Op Europees vlak wacht PSV nog op de eerste overwinning, na een nederlaag tegen Juventus (3-1) en gelijke spelen tegen Sporting Portugal (1-1) en Paris Saint-Germain (1-1). Boscagli was tot op heden goed twaalf duels, waarin hij 3 assists gaf.

À propos de Publisher