Twijfels over Feyenoord-aanwinsten: 'Dat is een heel groot vraagteken' | OneFootball

Twijfels over Feyenoord-aanwinsten: 'Dat is een heel groot vraagteken' | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·22 September 2024

Twijfels over Feyenoord-aanwinsten: 'Dat is een heel groot vraagteken'

Gambar artikel:Twijfels over Feyenoord-aanwinsten: 'Dat is een heel groot vraagteken'
Gambar artikel:Twijfels over Feyenoord-aanwinsten: 'Dat is een heel groot vraagteken'

© IMAGO

Feyenoord kende een roerige transferzomer, waarin het afscheid nam van diverse sterkhouders en veel nieuwkomers verwelkomde. Brian Priske staat bij de Rotterdamse club voor de loodzware taak om de aanwinsten in te passen. Mario Been vraag zich na afloop van Feyenoord-NAC Breda (2-1) hardop af of een aantal speler wel het gewenste niveau heeft en kan aantikken.


Video OneFootball


Priske werd deze zomer aangesteld als opvolger van Arne Slot en moest het al stellen zonder Yankuba Minteh, die na zijn huurperiode terugkeerde bij Newcastle United en vervolgens werd verkocht aan Brighton & Hove Albion. Laatstgenoemde club beroofde Feyenoord daarnaast van Mats Wieffer en vlak voor het sluiten van de transfermarkt verkaste ook nog een Lutsharel Geertruida.

Feyenoord zette daar op het laatste moment de transfers van Jordan Lotomba en In-beom Hwang tegenover. Eerder verwelkomden de Rotterdammers al Plamen Andreev, Jeyland Mitchell, Anis Hadj Moussa, Julián Carranza, Gijs Smal, Chris-Kévin Nadje en huurlingen Hugo Bueno, Ibrahim Osman en Facundo González.

Zondag herpakte Feyenoord zich na de zeperd tegen Bayer Leverkusen (0-4 verlies) in de Champions League. De Rotterdamse formatie won met 2-0 van NAC en na afloop ging Been bij ESPN in op de selectie van Feyenoord. "Het maakt ook niet uit wie er nou in komt, de ene is niet veel beter dan de andere. Het gaat gewoon heel erg moeizaam", concludeerde Been.

Priske vertelde eerder in gesprek met Voetbal International dat de vele nieuwkomers een verklaring kon zijn voor de moeizame start van Feyenoord. "Ik begrijp dat er heel veel spelers ingepast moeten worden", stelde Been daarover. "Maar of die ooit het niveau dat we willen bij Feyenoord gaan halen, dat is een heel groot vraagteken. Dat zullen we moeten afwachten."

Lihat jejak penerbit