Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Smal keert terug in de basis | OneFootball

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Smal keert terug in de basis | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·21 September 2024

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Smal keert terug in de basis

Gambar artikel:Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Smal keert terug in de basis

Donderdagavond verloor Feyenoord nog kansloos van Bayer Leverkusen, maar zondagmiddag staat er alweer een nieuwe wedstrijd op het programma. Brian Priske moet simpelweg de drie punten in De Kuip houden om niet voor een onmogelijke missie te belanden. Het lijkt erop dat de trainer wijzigingen zal doorvoeren in zijn basiself.

Na zijn slechte eerste helft tegen de Duitse kampioen, en de wissel halverwege de wedstrijd, is de verwachting dat Ramiz Zerrouki op de bank zal beginnen. De international van Algerije lijkt de laatste weken steeds minder in zijn ritme te komen en pakte eerder ook al een rode kaart tegen Sparta, wat ervoor zorgde dat de kans op een overwinning direct minimaal werd. In plaats van met vier middenvelders, waarbij Milambo ook vaak de rechterkant van het veld opzocht, zal Feyenoord tegen NAC Breda vermoedelijk gewoon met drie middenvelders beginnen.


Video OneFootball


Een promovendus in de Eredivisie vraagt immers ook een ander strijdplan dan een ploeg van Champions League-niveau en dus is een middenveld met Quinten Timber, In-Beom Hwang en Antoni Milambo stabiel genoeg. In de verdediging keert Gernot Trauner naar verwachting, mede door de belastbaarheid, terug naar de bank. Dit betekent dat Dávid Hancko weer terug naar het centrum verplaatst en Gijs Smal zich moet herpakken na een matige competitiewedstrijd tegen FC Groningen.

In de aanval is één speler sowieso een zekerheid. Igor Paixão hoeft niet te rekenen op concurrentie van Luka Ivanusec, want de Kroaat heeft de afgelopen wedstrijden geen enkele minuut gemaakt en ook Ibrahim Osman zit nog maar kort bij de selectie. Santiago Gimenez was ook tegen Bayer Leverkusen weer onzichtbaar, maar Ayase Ueda heeft Priske nog niet toe gedwongen om van eerste spits te veranderen. Aan de rechterkant viel Anis Hadj Moussa redelijk goed in tegen Bayer Leverkusen en het lijkt daarom een logische keuze dat de international van Algerije aan de aftrap verschijnt.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Smal; Hwang, Timber, Milambo; Hadj Moussa, Gimenez, Paixão.

Lihat jejak penerbit