Opvallende reactie in tv-studio na 1-1 van FC Twente tegen Manchester United | OneFootball

Opvallende reactie in tv-studio na 1-1 van FC Twente tegen Manchester United | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·25 settembre 2024

Opvallende reactie in tv-studio na 1-1 van FC Twente tegen Manchester United

Immagine dell'articolo:Opvallende reactie in tv-studio na 1-1 van FC Twente tegen Manchester United

Opvallende beelden vanuit de tv-studio van CBS Sports, tijdens de wedstrijd tussen Manchester United en FC Twente (1-1). De aanwezige analisten vierden de gelijkmaker van Twente uitbundig.

De Amerikaanse oud-aanvaller Charlie Davies juichte, terwijl de Engelse voormalig middenvelder Nigel Reo-Coker een rondje met zijn stoel draaide. “Wat hebben jullie tegen Manchester United?”, wilde presentator Nico Cantor weten.


OneFootball Video


Reo-Coker, voormalig speler van onder meer West Ham United en Aston Villa, antwoordde: “Het gaat niet om Manchester United. We zagen hoe de wedstrijd zich ontwikkelde… Ik zei nog: ‘Ik zie dit 1-1 worden.’ Dat zag ik aan het wedstrijdverloop.”

Davies reageerde: “Ja, dat zei je al toen het nog 1-0 stond. Ikzelf houd van underdogs. Als een kleinere club zoals Twente naar Old Trafford komt, dan verwacht je dat ze bezwijken onder de zenuwen, de ballen wegtrappen en met z’n allen verdedigen. Maar dat was niet zo. Ze gingen er echt voor. Naarmate de wedstrijd vorderde raakten Erik ten Hag en de spelers in paniek en hield Twente het vol.”

Visualizza l' imprint del creator