Vermoedelijke opstelling PSV: wat doet Bosz met bekritiseerde Veerman? | OneFootball

Vermoedelijke opstelling PSV: wat doet Bosz met bekritiseerde Veerman? | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·28 de setembro de 2024

Vermoedelijke opstelling PSV: wat doet Bosz met bekritiseerde Veerman?

Imagem do artigo:Vermoedelijke opstelling PSV: wat doet Bosz met bekritiseerde Veerman?

PSV reist zaterdagmiddag naar Tilburg voor de uitwedstrijd tegen PSV. Ondanks alle kritiek op het functioneren van Joey Veerman, zal trainer Peter Bosz met dezelfde elf aantreden als vorige week tegen Fortuna Sittard. Althans, dat is de verwachting van het Algemeen Dagblad.

Vorige week was niet de prettigste week in de carrière van Veerman. De middenvelder werd in het Champions League-duel met Juventus na een uur spelen naar de kant gehaald, om afgelopen weekend vervolgens al bij rust gewisseld te worden. De middenvelder kreeg veel kritiek op zijn spel in de afgelopen wedstrijden, terwijl Kenneth Perez stelde er niet raar van op te kijken als hij zijn basisplaats zou verliezen. Toch lijkt Bosz, die Veerman vrijdag in bescherming nam, ervoor te kiezen aan hem vast te houden.


Vídeos OneFootball


Ook in de rest van de opstelling zal Bosz naar verwachting geen wijzigingen doorvoeren. Dat betekent een nieuwe basisplaats voor Matteo Dams, terwijl Mauro Júnior weer aan de rechterkant van de verdediging zal beginnen. Voorin kiest de oefenmeester waarschijnlijk weer voor Malik Tillman op de vleugel, waardoor Noa Lang alweer op de bank komt te zitten.

Benítez; Mauro Júnior, Flamingo, Boscagli, Dams; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Vermoedelijke opstelling Willem II

Didillon-Hödl; Tirpan, Behounek, St. Jago; Doodeman, Bosch, Lachkar, Meerveld, Sigurgeirsson; Sandra, Vaesen.

Saiba mais sobre o veículo