Priske onder de indruk: "Hij presteert nu echt op een hoog niveau" | OneFootball

Priske onder de indruk: "Hij presteert nu echt op een hoog niveau" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·20 October 2024

Priske onder de indruk: "Hij presteert nu echt op een hoog niveau"

Article image:Priske onder de indruk: "Hij presteert nu echt op een hoog niveau"

Het naderde perfectie zaterdagavond, dat was Brian Priske zijn eerste reactie na afloop van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De trainer zag veel dingen op het veld succesvol worden uitgevoerd en het vierde doelpunt was er een uit het boekje en dat laat zien dat de spelers steeds meer aan elkaar gewend raken. Op de persconferentie na afloop licht de trainer twee spelers apart uit.

"Het is indrukwekkend", begint Priske over Antoni Milambo. "Hij werkt sinds de voorbereiding al heel hard. Toen een aantal spelers nog weg waren met hun nationale team, bewees hij zichzelf al. Vervolgens bracht hij dat ook nog in de wedstrijden. Afgelopen week was hij ziek, dus dat maakt zijn prestatie alleen maar knapper. We zien hem elke dag en weten wat hij kan. Hij presteert nu echt op een hoog niveau. We zullen hem helpen het maximale eruit te halen en er bijvoorbeeld voor zorgen dat hij sommige beslissingen beter maakt, maar vandaag was een wedstrijd waar hij veel goede keuzes maakte."


OneFootball Videos


Gernot Trauner

Ook Gernot Trauner keerde terug en Priske liet wel doorschemeren dat dit niet alleen heeft te maken met de roulatie, maar ook specifiek met de kwaliteiten van de Oostenrijker. "Deels zeker om Trauner weer terug in het team te krijgen, want het is een aantal wedstrijden terug dat ik hem heb gebruikt. Toen ik zijn wedstrijden zag met Oostenrijk, maar ook op de trainingen, dan weet ik wat hij kan."

"Hij heeft veel ervaring en dat hebben we ook hebben gemist in een aantal wedstrijden", benadrukt de trainer. "Het was een mogelijkheid om hem ritme te geven met het team. Het was goed om hem te zien en we weten ook dat Beelen klaar staat om te spelen. Het is belangrijk dat we spelers hebben om tussen te kiezen."

Topprestatie

Priske hoopt dat de fans nog meer van dit soort wedstrijden zullen zien in de komende weken. "Als je graag naar Feyenoord kijkt, dan hoop je dat dit de standaard wordt. Dat is zeker de ambitie. Alleen we weten natuurlijk ook dat voetbal niet zo eenvoudig is. Vandaag was zeker het bewijs dat we gedurende negentig minuten een heel hoog niveau kunnen bereiken. We hebben ook wedstrijden gehad dat het vijf tot tien minuten goed was en we vervolgens verslapten, maar vandaag was haast een topprestatie van ons."

View publisher imprint