Slecht nieuws voor Feyenoord: Gimenez maanden aan de kant | OneFootball

Slecht nieuws voor Feyenoord: Gimenez maanden aan de kant | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·24 September 2024

Slecht nieuws voor Feyenoord: Gimenez maanden aan de kant

Article image:Slecht nieuws voor Feyenoord: Gimenez maanden aan de kant

Santiago Gimenez heeft een bovenbeenblessure opgelopen. Uit nader medisch onderzoek is gebleken dat voor de kwetsuur een herstelperiode staat van naar verwachting drie maanden.

Gimenez liep de blessure op in de wedstrijd tegen NAC Breda van afgelopen zondag in De Kuip. De 23-jarige Mexicaans international greep na iets langer dan een half uur spelen naar zijn bovenbeen, waarna hij per brancard het veld moest verlaten.


OneFootball Videos


Gimenez kwam sinds de officiële start van dit seizoen in alle zeven wedstrijden voor Feyenoord in actie en was daarin vier keer trefzeker. Voor Ayase Ueda komt er nu een kans om zichzelf te bewijzen. Naast de Japanse spits beschikt Feyenoord ook nog over de Argentijn Julián Carranza.

Gimenez komt dit kalenderjaar vrijwel zeker niet meer in actie. De Mexicaan mist hierdoor zeventien wedstrijden van Feyenoord, waaronder de krakers tegen Ajax PSV, Manchester City, SL Benfica en Girona. De eerste volgende wedstrijd na de winterstop is op 22 januari thuis tegen FC Utrecht. Klik hier voor het complete programma.

View publisher imprint