MATCHDAY! Feyenoord op jacht naar positiviteit tegen NAC Breda | OneFootball

MATCHDAY! Feyenoord op jacht naar positiviteit tegen NAC Breda | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·22 de septiembre de 2024

MATCHDAY! Feyenoord op jacht naar positiviteit tegen NAC Breda

Imagen del artículo:MATCHDAY! Feyenoord op jacht naar positiviteit tegen NAC Breda

Het is weer matchday! Enkele dagen na de ontmoeting met Bayer Leverkusen staat het volgende affiche alweer op het programma in De Kuip. Feyenoord neemt het vanmiddag om 14:30 uur op tegen NAC Breda. Het duel tussen de bekerwinnaar van vorig seizoen en de promovendus staat onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk en is live te volgen op ESPN 3.

FeyenoordPositiviteit en tijd, dat is wat Brian Priske nodig heeft momenteel, maar die twee dingen staan juist heel erg in verband met elkaar. Feyenoord moet simpelweg tegen NAC een resultaat behalen wil de sfeer niet compleet omslaan onder de supporters en in de selectie. "Ik heb vertrouwen in de kwaliteiten die dit team heeft en geloof dat we beter gaan presteren. Dat het snel beter moet weten we allemaal, want de wedstrijden volgen elkaar snel op. Het is duidelijk dat we overwinningen nodig hebben, dat gaat het proces versnellen om met deze vernieuwde groep te groeien", vertelde de trainer vrijdag.


OneFootball Videos


In de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen lieten aantal spelers zich absoluut niet van de beste kant zien. Ramiz Zerrouki werd in de rust al gewisseld omdat hij het tempo van de wedstrijd niet kon bijbenen, terwijl Jordan Lotomba het ook allemaal niet leek te volgen en vooral bij het derde tegendoelpunt een slechte indruk maakte. Voor Priske valt er nog beperkt te wisselen in de selectie door blessures, maar Hugo Bueno is wel weer teruggekeerd bij de groepstraining.

Vermoedelijke opstelling FeyenoordWellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Smal; Hwang, Timber, Milambo; Hadj Moussa, Gimenez, Paixão.

NAC BredaDe tegenstander van vandaag neemt in ieder geval een vol uitvak mee naar Rotterdam, al was hier eerder wel onzekerheid over. Bij NAC denkt men vooral terug aan de ontmoeting in 2017 toen de punten mee terug naar Brabant gingen na een 2-0 overwinning. In competitieverband is dat echter de enige overwinning die de promovendus behaalde in De Kuip en dus zijn de statistieken uit het verleden in het voordeel van Priske en zijn elftal.

NAC is nog niet bezig aan een geweldig seizoen en wist in de competitie alleen te winnen van Ajax en Fortuna Sittard, terwijl er ruim werd verloren van FC Groningen en sc Heerenveen. Ook FC Utrecht was een maatje te groot. Bij de Bredanaars staat ook Feyenoord-huurling Leo Sauer onder contract, hij kwam tot nu toe twee wedstrijden in actie. De uitploeg moet het in De Kuip doen zonder trainer Carl Hoefkens: hij is geschorst.

Imagen del artículo:MATCHDAY! Feyenoord op jacht naar positiviteit tegen NAC Breda
Ver detalles de la publicación