Antwerp zet alles op alles en laat fans helpen om de spelers op scherp te zetten | OneFootball

Antwerp zet alles op alles en laat fans helpen om de spelers op scherp te zetten | OneFootball

Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·24 settembre 2024

Antwerp zet alles op alles en laat fans helpen om de spelers op scherp te zetten

Immagine dell'articolo:Antwerp zet alles op alles en laat fans helpen om de spelers op scherp te zetten

Zondag staat de Antwerpse derby op het programma. Voor zowel Antwerp als Beerschot een wedstrijd die voor de fans gewonnen moet worden. Bij Antwerp willen ze hun spelers op scherp zetten en daar kunnen de fans bij helpen.

Zondag wordt de Antwerpse derby gespeeld, voor het eerst in langere tijd nog eens op het hoogste niveau. De zenuwen staan duidelijk al gespannen voor het duel. Afgelopen weekend verloor Beerschot nog met 0-3 van STVV.


OneFootball Video


Na afloop geraakten enkele fans tot in de mixed-zone, waar interviews worden gegeven. Net toen stond Ryan Sanusi uitleg te geven bij de pers. Eén fan kwam in ieder geval al met een duidelijke waarschuwing.

De Beerschot-kapitein beseft ook goed het belang van de derby. "We moeten beseffen wat de derby betekent voor de supporters. Hun eer staat op het spel", klonk het bij hem.

Maar ook bij Antwerp zullen ze er alles aan doen om hun spelers op scherp te zetten. Volgens Gazet van Antwerp voorziet de club een aanmoedigingsmoment op de Bosuil.

Zaterdag, na de laatste gesloten training, wordt Tribune 3 geopend voor de supporters. Een halfuur nadien zullen de spelers op het veld komen.

Visualizza l' imprint del creator